Leader-projekti „Põhja-Eesti kohalik toit tuntuks“ raames korraldatakse kolmandat korda retseptikonkurss – 1. detsembriks oodatakse jõulutoitude retsepte. Kasutada tuleks Põhja-Eestis kasvatatud tooraineid ja toidukultuuri pärandit. Konkursile võib esitada soolaseid, magusaid, külmi või sooje toite. Osalejatel palutakse koos retseptiga saata valmistamisõpetus ning foto või video. Parimad retseptid avaldatakse Põhja-Eesti toiduraamatus. Seekordse konkursi retseptid vaatab üle ja hindab oma meeskonnaga Anija Mõisakohwiku kokk Ülle Niinemets. Täpsema info leiab konkursi kohta kodulehelt kohaliktoit.arenduskoda.ee. Projektijuht Eha Paas ütleb, et konkursist saavad osa võtta kokad kohalikest väikeettevõtetest ja turismitaludest, samuti kodus kokkajad ja ka noored. Mullu mais oli Põhja-Eesti kevadiste toitude, tänavu aasta alguses talviste roogade retseptivõistlus.