Paepealsed maitsed

13

Põhja-Eesti maitsete aasta tunnuslauseks valitud „Paepealsed maitsed“ tähendab toiduprojekti korraldajate selgitusel, et paepealsel rannamaal on aegade vältel olnud peamised toiduained kartul, oder, kala ja viin – nii selgus Põhja-Eesti toiduprojekti raames viis aastat tagasi korraldatud uuringu tulemusena. Põhja-Eesti äsja lõppenud maitsete aasta üritustel propageeriti kohalikku toitu, koostöövõrgustikus kaasa teinud toiduettevõtjad on loonud uusi retsepte piirkonna traditsiooniliste toiduainetega. Ehkki meie piirkonna maitsete aasta sai läbi, jätkatakse mitmete toiduteemaliste üritustega. Põhjalikuma info ürituste, retseptide ja toidutootjate kohta leiab internetis aadressil kohaliktoit.arenduskoda.ee.

Eelmine artikkelVoli­ko­gu lu­bas Sal­mis­tu sa­da­ma ope­raa­to­ri le­pin­gu sõl­mi­da RAS­TA MU­SIC OÜ­ga
Järgmine artikkelAni­ja, Kuu­sa­lu ja Raa­si­ku jalg­pal­lu­rid ja­hi­vad punk­te sa­mas lii­gas