Här­ma kü­las uus kü­la­va­nem

100
Raasiku vald

Raa­si­ku val­la­va­lit­sus kin­ni­tas Här­ma kü­la uueks kü­la­va­ne­maks Ro­land Ol­li. Val­la­va­nem Raul Siem sõ­nas, et uus kü­la­va­nem va­li­ti Här­ma kü­las ju­ba möö­du­nud su­vel toi­mu­nud kü­la­koo­so­le­kul, kuid val­la­va­lit­sus kin­ni­tas ta al­les nüüd, sest se­ni ei ol­nud kü­la­koo­so­le­ku pro­to­kol­li val­la­va­lit­su­se­le esi­ta­tud. 12. juu­lil Här­ma kü­la­plat­sil toi­mu­nud koo­so­le­kust võt­sid osa 21 kü­lae­la­nik­ku, kes toe­ta­sid kü­la­koo­so­le­kul ain­sa kü­la­va­ne­ma kan­di­daa­di­na üles sea­tud Ro­land Ol­li ühe­hääl­selt. Ro­land Ol­li vo­li­tu­sed kü­la­va­ne­ma­na kes­ta­vad 12. juu­li­ni 2026.

Eelmine artikkelNor­dic Hou­ses KT uus ni­mi on BUEN Nor­dic Hou­ses
Järgmine artikkelLee­gi­ran­na aren­du­se esin­da­jad käi­sid ka­na­li­sat­sioo­ni as­jus Kuu­sa­lu val­la­ma­jas