Facebookis levib üleskutse „TANEL TALVE Euroopasse!“ Kas Teil on plaanis kandideerida Euroopa Parlamenti?

890

Anija vallavolikogu liige, Kanal 2 saatejuht TANEL TALVE: „Jah, on kavas panna oma kandidatuur üles, et pakkuda valijatele rohkem valikut. Kandideerin üksikkandidaadina. Ma ei ole ühegi erakonna liige ega parteide lükata-tõmmata. Ei näe Eestis erakonda, kellega koos võiksin minna valimistel välja. Kui oleksid valimisliidud lubatud, siis oleks inimesi küll, kellega ühiselt europarlamenti pürgida.

Erakonnad ostavad endale reklaamiga kohad riigilt saadud rahalise toetusega. Mina püüan kaitsta oma peaaegu olematute rahaliste võimalustega neid seisukohti, millest olen kogu aeg rääkinud, olen kodanikuühiskonna ja külaliikumise esindaja ja teen palju vabatahtlikku tööd maaelu arendamiseks. Kõik, mida ütlen, on minu enda mõtted. Need ei ole ühegi kirjaniku kirjutatud ega mulle suhu pandud.

Minu jaoks on oluline, et  Euroo­pa Parlamendi liikmed järjekindlalt aru annavad, millega nad seal hakkama on saanud, mitte ei kuluta oma jõudu sellele, et keegi teada ei saaks, palju nad palka saavad. Seniste eurosaadikute jutt sellest, kui palju nendest on Euroopa otsuste juures olnud, pole tõsiseltvõetav. Seetõttu ongi minu sõnum aus ja lihtne – aitame Tanel Talve parema elu peale. Siis on mul ka rohkem jõudu ja võimalusi jätkata oma vabatahtlikku heategevust Eesti elu arendamiseks.

Tundub, et toetust sellisele üliausale suhtumisele on – me kogume toetusallkirju, vaatame, kui kaugele kõige sellega jõuame. Hetkel on üle 300 juba koos, kui 500 allkirja täis tuleb, saaks uue partei luua.“

Eelmine artikkelTasuline või tasuta Sõnumitooja – selles pole üldse küsimust
Järgmine artikkelEV aastapäeval sai PEETER PALTS Raasiku valla aukodaniku tiitli ja Kehras jagati teenetemärke