Raa­si­ku vo­li­ko­gu ni­me­tas ame­tis­se uue val­la­va­lit­su­se

326
Raa­si­ku uus val­la­va­lit­sus: JU­TA ASU­JA, RAUL SIEM, ANTS KI­VI­MÄE, EVE­LYN VEL­BERK ja PAUL SA­VI­SILD.

Raa­si­ku val­la­vo­li­ko­gu kin­ni­tas tei­si­päe­val, 30. no­vemb­ril, uue koos­sei­su kol­man­dal is­tun­gil, 5liik­me­li­se val­la­va­lit­su­se. Val­la­va­nem Raul Siem te­gi et­te­pa­ne­ku nimetada vallavalitsuse liikmeteks EK­RE esin­da­ja Ants Ki­vi­mäe ja Paul Sa­vi­sild Ko­du­ko­ha Va­li­mis­lii­dust, ha­ri­dus- ja sot­siaa­lo­sa­kon­na ju­ha­ta­ja Ju­ta Asu­ja ning fi­nants­juht Eve­lyn Vel­berk. Et­te­pa­ne­ku poolt olid vo­li­ko­gu 9 lii­get, vas­tu oli 1 ja 4 jäid era­poo­le­tuks.

Vo­li­ko­gu päe­va­kor­ras oli ka se­ni­se val­la­va­ne­ma And­re Se­pa ame­tist va­bas­ta­mi­ne ning tal­le lah­ku­mis­hü­vi­ti­se maks­mi­ne. Vo­li­ko­gu esi­mees Maar­ja Si­kut te­gi et­te­pa­ne­ku maks­ta en­di­se­le val­la­va­ne­ma­le hü­vi­tist ka­he kuu ame­ti­pal­ga ula­tu­ses, Tii­na Rüh­ka et­te­pa­nek oli maks­ta 3 kuu­pal­ga suu­ru­ne hü­vi­tis. Tii­na Rüh­ka soo­vil vii­di lä­bi ni­me­li­ne hää­le­ta­mi­ne. And­re Se­pa­le ka­he kuu­pal­ga suu­ru­se hü­vi­ti­se maks­mist toe­ta­sid vo­li­ko­gu 9 lii­get: Ants Ki­vi­mäe, Avo Möls, Paul Sa­vi­sild, Re­ne Lill, Maar­ja-Ly Tei­no, Kris­ti Va­der, Priit Peb­sen, Maar­ja Si­kut ja Ka­di Tam­ma­ru. Kol­me kuu­pal­ga suu­ru­se hü­vi­ti­se maks­mist toe­ta­sid 7 vo­li­nik­ku: Ga­ri­na Too­min­gas, Mih­kel Must, Tii­na Rüh­ka, Priit Bet­lem, Ma­rian­ne Põld, Ivar Vil­berg ja And­res Kal­las­te. And­re Sepp is­tun­gil ei osa­le­nud.

Vo­li­ko­gu kin­ni­tas eel­mi­sel is­tun­gil moo­dus­ta­tud ko­mis­jo­ni­de koos­sei­sud.

Ha­ri­dus-, kul­tuu­ri-, sot­siaal- ja spor­di­ko­mis­jo­nis on li­saks esi­mees And­res Kal­las­te­le ja asee­si­mees Maar­ja-Ly Tei­no­le Aa­re Ets, An­ni­ka Kink, Avo Möls, Ga­ri­na Too­min­gas, Gert­ha Ku­nit­sõn, Ivar Vil­berg, Ka­di Tam­ma­ru, Kad­ri Kes­kü­la, Kris­ti Va­der, Kris­tii­na Väl­ba, Kül­li Frie­de­mann, Ma­ri Möls, Ni­ko­lai Ku­nit­sõn, Re­ne Lill ja Vel­lo Luts.

Pla­nee­rin­gu­te ja kesk­kon­na­ko­mis­jo­ni koos­sei­su kin­ni­ta­ti li­saks esi­mees Ka­di Tam­ma­ru­le ja asee­si­mees Lau­ri Bet­le­ma­le And­re Sepp, And­res Kal­las­te, Avo Möls, Ga­ri­na Too­min­gas, Ing­rid Nur­ja, Ivar Vil­berg, Ja­ko Rei­nas­te, Jan­no Hert, Kai­do Kir­sip, Kas­par An­der­son, Kat­rin Ve­ne, Lau­ri Mõis­ja, Mih­kel Must, Priit Peb­sen, Ree­li­ka Pir­son-Hein­loo, Su­lev Puu­meis­ter ja Tiit Ree­der.

Ee­lar­ve- ja ma­jan­dus­ko­mis­jo­ni liik­me­teks kin­ni­ta­ti li­saks esi­mees Ants Ki­vi­mäe­le ja asee­si­mees And­re Se­pa­le veel Ree­li­ka Pir­son-Hein­loo, Ga­ri­na Too­min­gas, Eliis Kah­lo, Tii­na Rüh­ka, Hei­di Pe­ra­mets, Kai­do Kir­sip ja Ka­lev Vil­lem. Ku­na ko­mis­jo­ni esi­mees Ants Ki­vi­mäe va­li­ti val­la­va­lit­su­se liik­meks ja lah­kub vo­li­ko­gust, va­li­tak­se järg­mi­sel is­tun­gil ko­mis­jo­ni­le uus esi­mees ja ase-e­si­mees.

Re­vis­jo­ni­ko­mis­jo­ni esi­me­heks va­li­ti nä­dal va­rem, vo­li­ko­gu tei­sel is­tun­gil, Tii­na Rüh­ka va­li­mis­lii­dust Raa­si­ku Vald ning asee­si­me­heks Priit Peb­sen EK­REst. Eel­mi­se nä­da­la is­tun­gil te­gi Tii­na Rüh­ka et­te­pa­ne­ku va­li­da ko­mis­jo­ni liik­me­teks Ma­rian­ne Põld ja Mih­kel Must va­li­mis­lii­dust Raa­si­ku Vald. Sa­la­ja­sel hää­le­tu­sel sai Mih­kel Must 13 ja Ma­rian­ne Põld 3 poolt­häält, mõ­le­mad kin­ni­ta­ti re­vis­jo­ni­ko­mis­jo­ni liik­me­teks.

Val­la­va­lit­su­se liik­me­te Ants Ki­vi­mäe ja Paul Sa­vi­sil­la asen­dus­liik­me­te­na tu­le­vad vo­li­ko­gus­se Ralf Rist­hein EK­REst ja Ree­li­ka Pir­son-Hein­loo Ko­du­ko­ha Va­li­mis­lii­dust. Raa­si­ku vo­li­ko­gus on 17 koh­ta: Ko­du­ko­ha Va­li­mis­lii­dul ja va­li­mis­lii­dul Raa­si­ku Vald kum­mal­gi 7 koh­ta, EK­RE-l 2 koh­ta ning ük­sik­kan­di­daat Ga­ri­na Too­min­gas.

Eelmine artikkelVal­mis La­he­maa Rah­wa­muu­si­ku­te ka­heo­sa­li­ne CD-plaat „Lau­la-tant­si La­he­maa­ga“
Järgmine artikkelKuu­sa­lu tei­ne pe­rearst lah­kub jaa­nua­rist