Raa­si­ku val­la ava­li­ke ala­de niit­jad

51
Raasiku vald.

Raa­si­ku val­la ava­li­kke ala­sid nii­da­vad sel aas­tal OÜ Ka­gu­Ma­ri Raa­si­ku piir­kon­nas ning Har­ju-Jaa­ni Hal­jas­tu­se OÜ Aru­kü­la, Här­ma ja Pi­ka­ve­re piir­kon­nas. Val­la­va­lit­su­se kor­ral­da­tud han­kes osa­les 11 et­te­võ­tet, han­ge oli jao­ta­tud kol­meks osaks, ühes või­tis Ka­gu­Ma­ri, ka­hes Har­ju-Jaa­ni Hal­jas­tu­se OÜ. Niit­mis­töö­de le­pin­gud nen­de­ga kehtivad 4. ok­toob­ri­ni. Raa­si­ku piir­kon­na ava­li­ke ala­de niit­mi­ne lä­heb val­la­le maks­ma 7205 eu­rot, Aru­kü­la piir­kon­nas 5472,48 eu­rot ning Här­ma ja Pi­ka­ve­re piir­kon­nas 2925,94 eu­rot, li­san­dub käi­be­maks.

Eelmine artikkelSõnumitoojas 26. mail
Järgmine artikkelPõh­ja-Ees­ti mait­se­te aas­ta sai star­di lau­päe­val Oan­dult