Kuu­sa­lus las­te män­gu­väl­ja­kul taas ro­ni­la

666
Mänguväljak Kuusalu alevis.

Kuu­sa­lu ale­vi­ku Ah­ren­si tä­na­va kor­ter­ma­ja ja He­li Lil­le­poe lä­he­du­ses paik­ne­val las­te mäng­uväl­ja­kul lam­mu­ta­ti Kuu­sa­lu val­la­va­lit­su­se tel­li­mu­sel va­na ja amor­ti­see­ru­nud pui­dust ro­ni­la. Val­la ma­jan­duss­pet­sia­lis­ti Ma­dis Prak­si sõ­nul oli see osa­des koh­ta­des peh­ki­nud ja võis ha­ka­ta muu­tu­ma oht­li­kuks. Nüüd on ase­me­le pan­dud uus ro­ni­la, mil­le mak­su­mus on li­gi 10 000 eu­rot. Veel on tellitud Kuu­sa­lu män­gu­väl­ja­ku­le kaks uut ved­ru­kii­ke. Kaks sa­ma­su­gust uut ved­ru­kii­ke pannakse ka Kol­ga kor­ter­ma­ja­de mäng­väl­ja­kule.

Eelmine artikkelSeo­ses La­he­maa kar­ja­kas­va­tu­se uu­rin­gu­ga pa­lu­tak­se vas­ta­ta kü­si­mus­ti­ku­le
Järgmine artikkelAIDI GER­DE TUISK või­tis Ees­ti meist­ri­võist­lus­telt 2 hõ­be­me­da­lit