STE­FAN LOO­TUS oli Kuu­sa­lu ma­ra­to­ni pa­rim juu­nior

1289

KAI­DO LAAS

Lau­päe­val, 29. ap­ril­lil Kol­ga­kü­las kül­mas lu­me­möl­lus toi­mu­nud 51 ki­lo­meet­ri pik­ku­se Kuu­sa­lu 4. rat­ta­ma­ra­to­ni suu­tsid lõ­pe­ta­da 390 sport­last.
Rat­ta­ma­ra­to­ni või­tis Gert Jõeäär CFC Spor­dik­lu­bist. Kuu­sa­lu Rat­tak­lu­bi noor sõit­ja Ste­fan Loo­tus lõ­pe­tas 37. ko­ha­ga, kuid te­ma sõi­dua­ja­ga 2:24.56 oli M18 klas­si pa­rim.
Kuu­sa­lu Rat­tak­lu­bi rat­tur Ar­tur Kupp sai 29,5 ki­lo­meet­ri pik­ku­sel pool­ma­ra­to­nil 140 lõ­pe­ta­ja seas 10. ko­ha, M16 pois­test oli ta kuues. Las­te­sõi­tu­de star­ti tu­li 89 vap­rat, M8 pois­te või­du­ka­ri­ka 1 ki­lo­meet­ri dis­tant­sil jät­tis Kuu­sal­lu Georg Sa­lu­puu.

Eelmine artikkelKodu­hool­dus­töö­ta­jad abis­ta­vad lii­ku­mis­ras­kus­te­ga va­nai­ni­me­si
Järgmine artikkelEakate head abilised