Raa­si­ku val­la esin­da­jad lii­tu­des ja koo­li­des

671

Raa­si­ku val­la­vo­li­ko­gu va­lis val­da esin­da­ma Har­ju­maa Oma­va­lit­sus­te Lii­tu ja Ees­ti Maao­ma­va­lit­sus­te Lii­tu vo­li­ko­gu esi­me­he Tii­na Rüh­ka ja val­la­va­ne­ma And­re Se­pa. MTÜs­se Har­ju­maa Ühist­rans­por­di­kes­kus lä­heb val­da esin­da­ma val­la­va­nem. Aru­kü­la põ­hi­koo­li koo­li pi­da­ja esin­da­jaks saab An­ne Velt­mann-Ves­ki va­li­mis­lii­dust Ko­du­ko­ha Eest, Raa­si­ku põ­hi­koo­li esin­da­jaks Olev Si­ni­järv sa­mast va­li­mis­lii­dust, Pi­ka­ve­re mõi­sa­koo­li hoo­le­ko­gus hak­kab vo­li­ko­gu esin­da­ma And­res Kal­las­te va­li­mis­lii­dust Raa­si­ku Vald.

Eelmine artikkelRaasiku valla noortevolikogu ootab liikmeid
Järgmine artikkelRosa Ver­de tant­si­jad har­ju­ta­sid fla­men­co ko­du­lin­nas Se­vil­las