Kolga-Aabla restoran MerMer taas 50 parima seas

1026

Mai lõpus avalikustati Eesti 50 parimat söögikohta, mida eksperdid valisid 1200 söögikoha seast. Loetelus on kolmandat aastat järjest ka Kolga-Aabla kodurestoran MerMer. Perenaine ja peakokk Merrit Kiho ütles, et see näitab, teiste restoranide kokad tunnustavad ja aktsepteerivad neid: „See annab kindlust jätkata oma rada ja teha asju, nagu teeme. Oleme kolm aastat tegutsenud, kolmel korral valitud 50 parima sekka. Mis kinnitab, et me pole oma latti alla lasknud.“ Tänu sellele, et Merrit ja Jaan Kiho ning nende abikelner, ameerika buldog Hummer osalesid MTÜ Arenduskoda rahastatud saatesarjas „Hummeri jälgedes,“ on nad nüüd palju tuntumad. Perenaine jutustas, et teinekord astutakse tänaval ligi ja küsitakse, kuidas Hummeril läheb. Nõudlus on nii suur, et peagi on nende restoran kogu suveks kinni pandud. Raamatupoodides on hästi läinud müügiks ka Merrit Kiho retseptiraamat „Õgivad ja blogivad.“