Kuu­sa­lu va­nae­ma­de tant­su­rüh­ma­le TIIU erip­ree­mia

317

Möö­du­nud lau­päe­val oli Jõ­ge­val uus­loo­min­gu­lis­te nais­te­tant­su­de kon­kurss, ku­hu kok­ku esi­ta­ti 88 tant­su, mil­lest 46 jõud­sid lõpp­voo­ru. Kuu­sa­lu va­nae­ma­de tant­su­rüh­ma Tiiu oli lõpp­voo­rus ka­he tant­su­ga, neist „Tee­me tant­su!“ sai oma rüh­ma­lii­gi erip­ree­mia. Au­tor on rüh­ma ju­hen­da­ja Tiiu Aa­sa. Te­ma tüt­re­tüt­re, Kuu­sa­lu koo­li vi­list­la­se Lee­ni­ka Par­ra tants „Õu­naaias“ sai nei­du­de lii­gi peap­ree­mia. Osa kon­kur­si­ tant­su­dest võe­tak­se Ees­ti nais­te III tant­su­peo ka­vas­se.

Eelmine artikkelAru­kü­la pe­re­fir­ma Kii­ge­sel­lid on Har­ju­maa aas­ta tu­le­vi­ku te­gi­ja
Järgmine artikkelKol­ga­kü­la mä­lu­män­gu esi­me­se voo­ru esi­koh­ta ja­ga­sid Eluõied ning Ma Ja Sa