Keh­ras pa­ran­da­ti sa­de­vee­to­ru

349
Anija vald.

Ani­ja val­la­va­lit­su­se tel­li­mu­sel va­he­tas OÜ Kat­ke­ra Keh­ras Ko­se maan­tee ää­res väl­ja sa­de­veet­ras­si um­mis­tu­nud ja kat­ki­se lõi­gu, mil­le tõt­tu oli vih­ma­vee ära­vool ta­kis­ta­tud ning Sõp­ru­se väl­ja­ku bus­si­pea­tu­se juu­res oli nii suur lomp, et pea­tu­ses bus­si oo­da­ta ei saa­nud. Val­la ma­jan­duss­pet­sia­list Tõ­nu Kir­ves sõ­nas, et ühe ju­pi va­he­ta­mi­sel pol­nuks mõ­tet, asen­da­da tu­li 60 meet­rit sa­de­vee­to­ru, mis osa­li­selt oli um­mis­tu­nud, kat­ki või ne­ga­tiiv­se kal­de­ga, ta­kis­tas vee ära­voo­lu. Töö­de al­gus ve­nis, ku­na va­ja oli tel­li­da uued sa­de­vee­kae­vud.

Eelmine artikkelAru­kü­la pe­re­fir­ma Kii­ge­sel­lid on Har­ju­maa aas­ta tu­le­vi­ku te­gi­ja
Järgmine artikkelKol­ga­kü­la mä­lu­män­gu esi­me­se voo­ru esi­koh­ta ja­ga­sid Eluõied ning Ma Ja Sa